Fra den beskedne start som reparationsfirma indenfor panelmetre og instrumenter i 1936, blev Associated Research hurtigt til en producent efter at grundlæggeren James Inman designede Vibrotest. AR’s kreative og innovative medarbejdere er fortsat med til at gøre firmaet til en af de førende i verden på området sikkerhedstestere.


HiPot Ultra

Den bedste di-elektriske analysator er bare blevet bedre. Analysatoren har fået kombineret overlegen test funktionalitet og brugervenlighed, et innovativt slankt design, samt øget sikkerhedsfunktioner. Vores touch screen funktion giver dig mulighed for at interagere med dit instrument, lige så intuitivt som du ville gøre med en smartphone. Dette forenkler opsætning af parametrene for testen. Du kan også nemt trække, slippe og swap skærmene til at prioritere dem, du ønsker at se. Få endnu mere ud af dit instrument med direkte stregkode-forbindelse. Dette er en ny funktion som øger effektiviteten og produktion gennemløbet. Den indbygget on-board datalagring tager smerten ud af din dataoverførsel med flash-drev support og lokal datalagring. HypotULTRA vil forbedre produktiviteten og sikkerheden af din produktionslinje i hver enkelt område.


Omnia 8200 serien

Vores OMNIA® II serien som har 6 modeller, er vores næste generation af Elektrisk sikkerhed Compliance analysatorer. Designet til automatiserede testapplikationer, så vi tilbyder en komplet supplement af automations  grænseflader , herunder USB / RS- 232 , Ethernet og IEEE – 488 ( GPIB ) . Omnia II er udstyret med en TFT- skærm , en brugervenlig  “My Menu” interface til at oprette genveje , samtidig Ground Bond og Hipot Testing . Omnia II vil udføre en komplet pakke af elektrisk sikkerheds- compliance tests såsom AC Hipot , DC Hipot og isolationsmodstandstest , Ground Bound og Ground kontinuitet. Disse testere er også kompatible med vores modulære scanning matricer for flere målepunkter eller afprøvning flere produkter. De er velegnede til automatiserede applikationer, der kræver effektivitet, fleksibilitet, flere test, øget gennemløb og lagring af data .


HIpot III

Hipot III familien består af tre modeller. AC højspænding, AC/DC højspænding samt AC/DC højspænding kombineret med almindelig isolationstest.

Instrumenterne kan sammenkobles med Hiamp III serien således at der kan foretages en sekventiel højspændingstest og groundbondtest.

Instrumenterne kan remotebetjenes via RS232 interface eller potentialfrie kontakter. Foruden en

Audiabel og visuel visning af pass/fail, så kan pass/fail også gives via on/off kontakter.

Model 3705 5kV@20mA AC højspændingstester

Model 3765 5kV@20mA AC- og 6kV@7,5mA DC højspændingstester

Model 3770 Samme som 3765, samt almindelig isolationstest


HYAMP III

Alle HYAMPIII modeller kan forbindes med HYPOTIII modellerne, således at der kan foretages en sekventiel højspændings- og groundbondtest.

Model 3130 1 – 30 A Groundbondtester

Model 3140 1 – 40 A Groundbondtester

Model 3160 1 – 60 A Groundbondtester


HiPotUltra III serien

HiPotUltra III er en multifunktions safetytester. Instrumenterne har et tydeligt LCD display med analog bargraf. HiPOTUltra II serien består af to modeller som hhv. giver en AC- eller AC- og DC højspændingstest.

Den ene model kan desuden også foretage en almindelig isolationstest.

Som option kan instrumenterne leveres med enten en 4-port- eller 8-port scanner for test af flere emner.

Begge modeller kan leveres med enten GPIB- eller RS232 interface.

Model 7620: 5kV@20mA AC højspændingstester

Model 7650: 5kV@20mA AC og 5kV@10mA DC højspændingstester og isolationstest


HypotMax

HypotMax familien af højspændings- og groundbond(høj strøm) safety compliance testere består af seks modeller. Model 7700 er 3-i-1 model med 5kV@100mA AC, 6kV@10mA DC og alm. Isolationstest.

Model 7704 er 4-i-1 model som foruden ovenstående tests også giver mulighed for 30A ground bond test.

Model 7705 er en 10kV AC højspændingstester. Model 7710 er en 12kV DC højspændingstester. Model 7715 er en 20kV AC højspændingstester og 7720 er en 20kV DC højspændingstester.

Alle modeller kan leveres med enten GPIB interface eler RS232 interface.

Model 7700 500VA AC/DC og IR tester

Model 7704 500VA AC/DC, IR og ground bond tester

Model 7705 10kV AC højspændingstester

Model 7710 12kV DC højspændingstester

Model 7715 20kV AC højspændingstester

Model 7720 20kV DC højspændingstester


Line leakage tester

(simulering af strøm gennem et menneske)

Model 620L

LineChekII er designet for automatisk test. Instrumentet leveres med enten RS232-, GPIB- eller ethernet.

Interface. Instrumentet kan, som alle Associated Research, automatiske instrumenter kontrolleres via softwaren autoware. Endvidere kan instrumentet ”køres” under LabView.


Model 4500D

Model 4500D er en enkelt højspændingstester der foruden audiabelt og visuelt signal om

Pass/fail også giver on/off signal via kontakter.

Specifikationer: 5kV@100mA AC højspændingstester


Tilbehør:

120K modstand

Denne præcise 1% modstand er en load til at sætte strøm ”trip points” som foreskrevet af sikkerhedskomiteer osv.Ideel til at opfylde 120 KW testen som beskrevet i UL reglementet og mange andre standarder.


Dekade modstand

Boksen giver forskellige modstande som ”testloads” i området 120 kW til 2,148 kW. Intet fald er større end 25 % af den tidligere værdi som specificeret i UL reglementet.Boksen er et eminent værktøj til udføre UL følsomhedstest ved 120 kW, ligesom test af forvrængning og udgangsspænding også klares enkelt.


Adapter kabinet

Denne boks gør det sikkert og enkelt at teste emner gennem netkablet på et apparat. Findes også i en USA 240 V, Europæisk, Britisk og Schweizisk version. Kan anvendes med modellerne 5030DT, 6554SA og 7564SA.


Dette nye tilbehør gør det muligt at scanne op til 8 output og er derfor ideél til at teste masseproducerede produkter.Findes også i en USA 240 V, Europæisk, Britisk og Schweizisk version.Kan anvendes med modellerne:7504SA, 7564SA, HS-8A og HS-16.


Højspændingsprobe

Spændingsprobe med tilbagetrækning af isolationskappe til sikker test af højspændings applikationer.Tryk på den røde trykknap og probens spids åbnes. Ved at slippe den røde knap trækkes de strømførende klør tilbage i isoleringen.


Returprobe

Returprobe med tilbagetrækning af isolationskappe til sikker test af højspændings applikationer.Tryk på den røde trykknap og probens spids åbnes. Ved at slippe den røde knap trækkes de strømførende klør tilbage i isoleringen.


Højspændingsprobe med pistol

Denne højspændingstestpistol har en unik tofuktionstest trigger, som kan kontrollere tilbagetrækningen af proberspidsen og aktivere højspændings kredsløbet på instrumentet. Proben har en unik ergonomisk form og er let at anvende. Anvendes med: Alle Hypots.


Probe, Stel 4W

Denne probe til test af stelforbindelse har fast spids, der tillader direkte kontakt med stelpunkter på et testemne. Proben har to separate testknapper, der gør den behagelig at anvende i en lang række positioner. Testknappen kan bruges til at aktivere en høj strøm efter at der er etableret en sikker kontakt til stelplanet på emnet. Proben leveres med tre forskellige probespidser, der gør den fleksibel for at imødekomme test af en lang række produkter. Anvendes med: QUADCHEK II og HYAMP II.


Probe, Stel 2W

Denne probe til test af stelforbindelse har fast spids, der tillader direkte kontakt med stelpunkter på et testemne. Proben har to separate testknapper, der gør den behagelig at anvende i en lang række positioner. Testknappen kan bruges til at aktivere en høj strøm efter at der er etableret en sikker kontakt til stelplanet på emnet. Proben leveres med tre forskellige probespidser, der gør den fleksibel for at imødekomme test af en lang række produkter. Anvendes med: HYAMP Jr


Probe, Retur

Proben giver et isoleret og fikseret metalkontaktpunkt til et testemnets returvej. Proben er ideel i applikationer hvor testpunktet på testobjektet er meget småt, eller hvor proben ofte må fjernes. Anvendes med 3500D, 3505D, 5500DT og 5560DT.


Fodkontakt

Fodkontakten er ideel til applikationer, hvor en operatør skal starte en test uden berøring af instrumentet. Anvendes med: Alle Hypots.